Tietoa meistä & yhteystiedot

Mikä MAD?

MAD on lyhenne sanoista Mikkeli Art & Design. MAD on taiteen, kulttuurin ja muotoilun juhlaa. MAD innostaa mikkeliläisiä uusien kokeilujen ja kokemusten pariin, pienen huvittelun ja hulluttelun kautta. Yksi tapahtuman tärkeistä tavoitteista on eteläsavolaisen taiteen ja muotoilun ammattilaisten mahdollisuuksien lisääminen ja alueen monipuolisen osaamisen esille tuominen.

MAD Week sai alkunsa vuonna 2014 Taiteen edistämiskeskuksen läänitaiteilija Anu-Anette Varhon koolle kutsuman monialaisen työryhmän toimesta. Aktiivinen ydintyöryhmä on pysynyt samana vuosien kuluessa ja tapahtuman kotipesäksi on muodostunut DeSavo ry.

Jo heti ensimmäinen MAD Week oli menestys! Tapahtuma keräsi poikkeuksellisen paljon osallistujia ja kiitosta yleisöltä. Yrityksetkin kokivat tapahtuman kasvattavan asiakasvirtaansa. Ja tämä ilo on jatkunut vuodesta toiseen jokaisessa MAD -tapahtumassa!

Vuosien aikana työryhmässä ja yhteistyökumppaneissa on pysynyt alusta asti samoja uskollisia toimijoita sekä joka vuosi tullut myös läjäpäin uusia! MAD Week on lisännyt Mikkelin yhteisöllisyyttä ja tuottanut kaupungin tutuissa paikoissa yllättäviä elämyksiä. MAD Weekin tarjonta on ollut joka vuosi hyvin monipuolista, eläväistä ja runsasta.

Nyt 2019 syksynä tuleva viides MAD -tapahtuma on uudistunut nimeään myöten, saammeko esitellä – MAD Weekend!

DeSavo ry:n järjestämä MAD Weekend tarjoaa monipuolista ja yllätyksellistä kulttuuri-, taide- ja muotoilualan ohjelmaa kaikille mikkeliläisille ja Mikkelissä vieraileville syyskuussa 19.-22.9.2019. Luvassa on burleskia, MAD Design Market, tanssiesityksiä, taidebrunssi, taidenäyttelyitä, työpajoja, seminaaria ja paljon muuta! Viikonloppuun painottuvan tapahtuman teemoina ovat kokemuksellisuus ja osallisuus. Suurin osa ohjelmasta on maksutonta. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Anu-Anette Varho (tuottaja)
anuanette@gmail.com

Jenni Lohko (markkinointi)
lohkojenni@gmail.com

Löydät meidät lisäksi myös Facebookista, Instagramista ja Youtubesta.

 

Tapahtumaa tukemassa

X