MAD Design OUTLET

MAD Design OUTLET

IPIK Design, Pauliina Rundgren HandiCrafts & Valosilmä järjestävät:
MAD Design OUTLET Naisvuoritalolla 19.–20.9. klo 10–16

MAD Design OUTLET kokoaa muotoilijoita, käsityöläisiä ja sisustusalan ammattilaisia Naisvuoritalolle yhden viikonlopun ajaksi tarjoamaan sisustuksen pientuotteita ja -palveluita, hemmottelutuotteita, huonekaluja, vaatteita, koruja sekä asusteita outletin henkeen tarjoushinnoin! Tapahtumaan oli avoin haku, jossa tänä ensimmäisenä vuonna painotettiin eteläsavolaista osaamista. Mukana on kuitenkin upeita designereita myös muun muassa Jyväskylästä, Lahdesta, Helsingistä ja Vantaalta. Eli huipputuotteita huipputekijöiltä huippuhintaan!

Näytteilleasettajina ovat: AAVAma-korut, Ateljee Keltainen Talo, Chao & Eero, Esedun opiskelijat, Hilgé, Idea-Rapsakka, Keraamikko Paula Ruuttunen, Kokopuu, Muotoisa Design, No More Seasons, Pauliina Rundgren HandiCrafts, PULA, Raijan Aitta, Sisustusliike Paratiisi, Sulokas, Susanna Tyrväinen, Taikatuu, Tuuni & Loru, Valient Jewellery, Valosilmä, Pauliina Hukkanen.

MAD Design OUTLETin yhteydessä on myös nähtävillä FIDAn ja Elkan Mieletöntä muotoilua -näyttely. Sekä näyttelyyn että MAD Design OUTLETiin on vapaa pääsy.

Rennon ja luovan tunnelman takaa paikallisen taiteilijan ja muusikon, Marko Bovellanin musiikki, jota hän soittaa paikan päällä livenä!

MAD Design OUTLET on Mikkeli Art & Design Weekin avajaistapahtuma, josta löytyy myös juhlaviikon infopiste.

Valosilmä on Elisa Hillgenin valaistus- ja tilasuunnittelualan yritys, joka toimii Design Lab Luomossa Mikkelin keskustassa. Luomo on luovien alojen yhteinen toimitila, jossa työskentelee Elisan lisäksi vakituisesti toinen naisyrittäjä ja tilassa järjestetään myös mm. koulutuksia, kursseja ja pop up -myyntipäiviä. Valaistuksen ja tilasuunnittelun lisäksi Elisa suunnittelee erilaisia kuoseja ja tuotteita, mm. Mikkeli-aiheisia sisustus- ja käyttöesineitä. Valosilmän Facebook-sivut.

IPIK Design on suunnittelija Iida Paasosen yritys. Valmistumisensa jälkeen Iida Paasonen perusti yrityksensä yhdessä Ilona Kaupin kanssa keväällä 2011 No More Seasons -merkin taustalle. Oman malliston lisäksi Iida tekee tilaustöitä yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Yrityksen valikoimaan kuuluvat myös kuoseistamme mittatilauksena valmistettavat sisustustuotteet. Tammikuussa 2015 avattin Savilahdenkadulle Design & Handicraft Shop Hinee, josta Iidan tuotteiden lisäksi myydään vaihtuvaa valikoimaa kotimaisia design- ja käsityötuotteita. IPIK Design myös Facebookissa.

Pauliina Rundgren HandiCrafts on vuonna 1999 perustettu designkäsityöyritys Mikkelin Kenkäverossa. Pauliina Rundgren suunnittelee koruja ja sisustustuotteita raikkaan ajankohtaisella otteella. Yrityksen erikoisosaamisena on harvinainen emalointitekniikka, joka näkyy lähes kaikessa yrityksen tuotannossa. Yrityksellä on rennon tyylikäs designkäsityömyymälä ja verstas Kenkäveron vanhan navetan vintillä. Siellä voi ympärivuotisesti tehdä yksilöllisiä ostoksia, seurata tuotteiden valmistusta ja jutella tekijöiden kanssa. Verstaalla järjestetään myös suosittuja design­pajoja. Pauliina Rundgren HandiCrafts löytyy myös Facebookista.

Lisätiedot:
MAD Design OUTLET Facebookissa
Pauliina Rundgren, 040 7214 778 / pr@prhandicrafts.fi
Iida Paasonen, 040 7300 876 / iida@ipikdesign.com
Elisa Hillgen, 045 1394 282 / elisa.hillgen@valosilma.com

X