Valikko+

Elisa Hillgen / Design Lab Luomo

Posted on 20.4.2015

kuva10

Elisa Hillgen on vuoden 2014 tapaan mukana Mikkeli Art & Design Week 2015 -tapahtuman työryhmässä. Elisa toimii valaistus- ja tilasuunnittelun parissa yrittäjänä Design Lab Luomossa. Design Lab Luomo on luovien alojen yhteinen toimitila Mikkelin keskustassa. Vakituisesti tilassa työskentelee kolme naisyrittäjää ja lisäksi Luomossa järjestetään mm. koulutuksia, kursseja ja pop up -myyntipäiviä. Design Lab Luomon löydät myös facebookista!

Mikkeli Art & Design Weekillä Elisa esittelee VAMOS!-projektia. Projektissa suunnittelijat Elisa Hillgen ja Asta Aalto työstävät työpajamuotoisen kurssin aikana muutamia erilaisia painokuoseja kehitysvammaisten osallistujien kanssa. Kuosit painatetetaan kankaalle ja näistä paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä teetetään valmiita tuotteita. Työvaiheista ja tuotteista kootaan MAD Weekin ajaksi näyttely, jossa esitellään kuosien suunnittelijat ja valmiit tuotteet. VAMOS!-projekti näyttää, että tie ideasta valmiiksi tuotteeksi on mahdollista kaikille – Vammaiset osaa! Vamos!-projektin löydät myös facebookista!

Elisa on lisäksi mukana järjestämässä vuoden 2015 tapahtumaviikom käynnistyvää kahden päivän mittaista MAD Design OUTLET -tapahtumaa.

MAD Design OUTLET kokoaa muotoilijat, käsityöläiset ja sisustusalan ammattilaiset yhteen yhden viikonlopun ajaksi tarjoamaan pientuotteita, huonekaluja, vaatteita ja asusteita sekä palveluita outletin henkeen tarjoushinnoin! Tänä ensimmäisenä vuonna painottuu etelä-savolainen osaaminen. Tapahtumapaikkana Naisvuoritalo 19.-20.9.

mad design outlet -logo official.

MAD Design OUTLET -tapahtumaan voit hakea mukaan 31.5. asti allaolevasta linkistä.

http://madoutlet.nettilomake.fi/form/2008/

Tapahtuman järjestäjät:

Pauliina Rundgren, Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
Iida Paasonen, IPIK Design Oy
Elisa Hillgen, Valosilmä Ky/Design Lab Luomo

 

Luomo_logo

3 1
X